Facilitair beheer

Facilitair beheer

Uw pand is het visitekaartje van uw organisatie. Het moet kloppen met de gewenste uitstraling en het draagt bij aan het imago. Alle activiteiten en handelingen die ervoor zorgen dat het pand en de directe omgeving in goede staat zijn vallen onder facilitair beheer. Denk aan de parkeerplaat, de gevel, het groenonderhoud of de schoonmaak. Dit zijn allemaal activiteiten die geen onderdeel zijn van de primaire taak van uw bedrijf. Hommersen Safety & Onderhoud verzorgt het facilitair beheer van uw bedrijfspand of wooncomplex. Zo hoeft u zich niet druk te maken om planningen en inhuur. Wij nemen het graag van u over en zorgen voor uw visitekaartje. Enkele voorbeelden van onze facilitaire dienstverlening.

Facilitair beheer in de breedste zin van het woord

Beveiliging

Verkeersregelaars, brandwachten, beveiliging op afstand of in het pand: ze dragen bij aan een veilig gevoel van u en uw medewerkers en omgeving. Om ongenode gasten buiten te houden, zorgen wij graag voor betrouwbare beveiligers. Voor de beveiliging van uw pand werken we nauw samen met een erkend beveiligingsbedrijf.

Schilderwerk

Binnen of buiten, renovatie of restauratie; Hommersen Safety & Onderhoud zorgt voor uw schilderwerk. Ook voor reparaties van kozijnen, bijvoorbeeld na houtrot, kunt u contact met ons opnemen. Dan kunt u daarna zelf bepalen of u zelf gaat schilderen of dit wilt laten doen.

Groenonderhoud

Niets zo slordig als onkruid en gras dat metershoog staat, vlak voor de entree van uw pand. Voor het onderhoud van het groen rondom uw pand zorgen wij voor kundige tuinmannen om de boel, al dan niet op abonnementsbasis, representatief te maken en te houden.

Schoonmaak

Heeft u een corvee rooster op de zaak? Of zijn het altijd dezelfde werknemers die met frisse tegenzin zorgen voor de schoonmaak van hun eigen werkplek? Een schoon bedrijfspand is belangrijk voor een professionele uitstraling, maar ook zeker voor het werkplezier van de mensen die voor u werken. Een schoonmaker inhuren is vaak voordeliger dan u denkt. Wij rekenen het u graag voor en koppelen u aan de beste partij.